JORNADES EFICIENCIA ENERGÉTICA - Ecoarquitectura Gabi Barbeta

Vaya al Contenido

Menu Principal:

JORNADES EFICIENCIA ENERGÉTICA

CURSOS
IV JORNADES INTERNACIONALS EFICIÈNCIA ENERGÈTICA . SALA ACTES, UNIVERSITAT DE GIRONA 14-15 DICIEMBRE 2015
Aquestes Jornades són un espai d’intercanvi i reflexió del què ens cal fer per enriquir les nostres solucions tècniques i oferir a la societat hàbitats més eficients i sostenibles. El Programa Marc de la CEE estableix una nova fita en la reducció del consum energètic i del seu impacte derivat .
Per això és indispensable que les pròpies administracions locals activin i incentivin mesures, sobretot en els seus propis edificis públics de forma exemplificadora.
Contingut:
1. Anàlisi Edificis .
Principals vies per intervenir en la millora de les pèrdues tèrmiques, distribució de la inèrcia, orientacions solars deficients. Espectrometria, recull i anàlisi estadístic de dades seqüencials (dataloggers), reflexions en base a l’anàlisi computacional amb Design Builder o Lider-Calener
2. Materials Sostenibles d’Alta Eficiència.
Engloba des de l’eficàcia com a aïllament tèrmic a l’estalvi energètic en el seu Cicle de Vida:
a. Aïllants-fibres
b. Materials de baix embodied energy
c. Materials de canvi de fase

3. Sistemes Tecnològics.
Aplicació de patrons Passive House adaptats al clima mediterrani, refrigeració passiva verda i cobertes enjardinades, sistemes d’estufes de biomassa local d’alta eficiència, sistemes autònoms de biogàs, eficiència lumínica, control i gestió domòtica.
PARTICIPEN: CENER-GICITED-PEP PASSIVE HOUSE- ETSAV-CATS- ECO8-UdG-GIR.BIOCONSTRUCCIÓ- IEB- MOV. NOMADA-XARXA ECOARQUITECTURA-TERRAM-I.C.FUSTA.

 
Regreso al contenido | Regreso al menu principal